Broj 1 u industriji!

Autogas d.o.o. Zenica već više od 20 godina uspješno nudi usluge ugradnje plina u motorna vozila i distribuciju plinskih boca u domaćinstva. Decenijskim isukstvom i sa više od 10000 uspješnih projekata pričamo lijepu priču na području BiH i regiona.

Mi smo mlada i stručna ekipa koja vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju za bilo koji upit. Svojim znanjem i iskustvom stečenim kroz mnogobrojne projekte, spremni smo da uspješno premostimo svaki izazov.

Usluge koje nudimo uključuju: ugradnju plina, servis auto-plina, prodaju auto-plinske opreme, demontažu starih auto-gas sistema, nadogradnju auto-plinske opreme, prodaju propan-butan plina, prodaju tehničkih gasova, prodaju plinske opreme, servisiranje plinske opreme, izradu profesionalnih plinskih kuhinja, izradu plinskih kućnih roštilja, dostavu svih gasova na kućnu adresu, i još mnogo toga.
Auto plin je smjesa propan-butan koja je u širokoj primjeni već desetljećima. Propan-butan smjesa idealna je za korištenje u automobilima jer se iskoristivost temelji na odličnim fizikalno-kemijskim svojstvima...
Detaljnije
U našem asortimanu nudimo opremu renomiranih svjetskih proizvođača: LPG Tech, Attiker, STAG Autogas, Lovato i mnogi drugi. Uvjerite se u naš potvrđeni kvalitet, i za svoga ljubimca na četiri točka osigurajte ono najbolje...
Detaljnije

NAŠE USLUGE

Ugradnja plina

Ugradnja plina

Nudimo najkvalitetniju i najbržu ugradnja plina renormiranih svjetskih proizvođača.
Pouzdan servis

Pouzdan servis

Na jednom mjestu vam nudimo najbrži, najkvalitetniji i najkompletniji servis vašeg vozila.
Dijagnostika

Dijagnostika

Zahvaljujući najmodernijoj kompjuterskoj opremi, veoma povoljno vršimo usluge dijagnostike.

ZAŠTO ČEKATI? REZERVIŠITE TERMIN DANAS!